Hartelijk welkom op de website van Praktijk Zonnebloem, voor bewustwording en spirituele groei.

Als je niet lekker in je vel zit, problemen hebt op je werk of in de relatiesfeer (met je partner, kinderen, ouders, baas) of fysieke klachten hebt, en je wilt hier wat aan doen... dan kun je bij mij terecht!

Spiritualiteit is voor mij heel concreet, hoe sta je in het leven en hoe ga je om met jezelf en de mensen om je heen. Vanuit wie ik nu ben en de liefde die ik voor mezelf en mijn medemens voel, kan ik je als coach en trainer begeleiden en steunen bij je bewustwording en spirituele groei. Zodat je vrij van maskers en overlevingsmechanismen, vrij van beperkende gedachten, patronen en oude emoties kunt worden wie je werkelijk bent: een vrij, liefdevol, krachtig mens levend in het nu.


In individuele consulten kun je aan persoonlijke thema’s werken. Ik werk met adem, voice dialogue, merkaba heling, massage, coaching, emotioneel werk en intuïtieve ontwikkeling.


Je kunt ook een workshop Meervoudige Merkaba Technieken volgen.

Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een

stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je

het ook wilt noemen. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige

Merkaba Technieken iets voor jou.


In een 3-daagse cursus leer je een eenvoudige doch zeer krachtige

meditatie waarmee je je meer verbonden voelt met alles om je heen

en Gods liefde, steun en heling heel concreet kunt gaan ervaren in

je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter

op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart.


De eerstvolgende workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 1 vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017 in Geldrop. Van 22 tot en met 24 september 2017 is er een workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 2. De workshop MMT 3 kun je volgen van 17 tot en met 19 november 2017.  MMT 4 wordt georganiseerd van 10 tot en met 12 november 2017. Ik organiseer ook Merkaba workshops op verzoek, vanaf 2 deelnemers.


Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Via de BATC ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen waardoor ik voldoe aan de wet WKKGZ. Ik ben ook lid van de Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers (BSW) waar ik bijscholing en intervisie volg. Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.


Als je interesse is gewekt, nodig ik je uit verder te lezen op deze site!


Hartegroet,

Dorien Striekwold


 

Praktijk Zonnebloem

voor bewustwording & spirituele groei

Welkom