Aangezien bij de Meervoudige Merkaba Technieken met zeer hoge energieën wordt gewerkt, is het belangrijk je lichtlichamen in etappes te activeren tot in de hoogste dimensies. Daarom zijn er workshops op vier niveaus. Hieronder vind je een beschrijving van elke workshop.


3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 1 


Om jezelf voor te bereiden op de hoge energieën vindt er grote schoonmaak plaats; Je zult veel ongebalanceerde energieën, zoals boosheid en verdriet en angst, loslaten en transformeren in liefde en licht. Het vergeven en helen van jezelf en je verleden is belangrijk, omdat oude emoties en geladen gedachten ongebalanceerde energieën zijn die niet worden toegelaten in de hogere dimensies. Dus om te kunnen opvaren, is alleen het activeren van je merkabavelden onvoldoende. Met een positieve levenshouding kun je jouw spirituele lessen in je leven leren accepteren en jezelf helen. Want pas als je volledig ben afgedaald in de 3e dimensie, kun je weer opstijgen naar God-Godin.


Je
krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies, hoe onze schepping tot stand komt en de geschiedenis van ons zonnestelsel en de mensheid.  Via een speciale meditatie werk je met behulp van aartsengel Michaël en vele opgevaren meesters aan het zuiveren van je fysieke lichaam en je subtiele energiesystemen en aan het verbreken van energetische koorden met je verleden. Hierdoor word je bevrijd van karma waardoor je werkelijk een nieuwe start in je leven kunt maken.


Je maakt je elektromagnetische velden schoon en leert je engelen- en aartsengelenchakra's schoon te maken. Je leert drie pranacentra te activeren waardoor kolossale hoeveelheden gouden spirituele energie in je velden en rondom en door je fysieke lichaam gaan stromen. Je leert je linker- en rechterhersenhelft te synchroniseren en een speciale prana-ademhaling gebruiken. Je leert hoe je je eigen engelen- en aartsengelenlichtvoertuig, twee merkabavelden, kunt activeren en je leert je bewustzijn verruimen naar dat van een opgevaren meester.


Verder leer je met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier, je epifyse, en van je hogere hartchakra plaats zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen. 


Je helende vermogens nemen sterk toe en je leert jezelf helingen te geven.


Je maakt lichtreizen met je lichtlichamen naar hogere dimensionale plekken.


Bovendien leer je helend water te maken. Zoals de Japanse wetenschapper Emoto heeft aangetoond, kan water informatie opslaan. De energetische afdruk van de vervuiling, de reiniging en het transport zijn er allemaal in opgeslagen. De energetische waarde van leidingwater is veelal lager dan je eigen energiepeil. Dat betekent dat je door het drinken van leidingwater je energieniveau verlaagt. Het is belastend voor je lichaam!

Als je met de Meervoudige Merkaba Technieken werkt, kun je zelf de hoge energieën van Gods liefde en licht in het water brengen. Zo kun je het water reinigen en de energetische waarde enorm verhogen. Het dagelijks drinken van helend water ondersteunt genezingsprocessen, helpt jezelf te reinigen en houd je levensenergie op peil.


Deelnemers ervaren allemaal de helderheid van hun verruimd bewustzijn en een diepere verbinding met vrede en liefde. Er is een gevoel van werkelijk 'schoon' van energie te zijn en met een 'schone lei' verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je ervaart steeds meer de schoonheid en heelheid van jezelf en de verbinding met alles om je heen. Je maakt een versnelde spirituele groei door.


De workshop duurt 3 dagen en is iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur in Geldrop. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. De workshop kost € 295,- inclusief lesmateriaal en koffie en thee. Een deel van de opbrengst gaat naar twee goede doelen, War Child en Stichting HoPe. Je kunt je telefonisch of per email aanmelden.


Om door te gaan naar contact, klik hier

Om door te gaan naar het overzicht met alle workshopdata, klik hier.

Om door te gaan naar de voorwaarden, klik hier.

Om terug te gaan naar de homepage, klik hier.


3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 2


Deze workshop is alleen voor mensen die niveau 1 gevolgd hebben en deze technieken minimaal twee maanden hebben beoefend.

Je leert je 6-dimensionale Heer Melchizedek lichtlichaam en je 7-dimensionale Kristallijnen lichtlichaam te actvieren. Dan kun je in totaal vier merkaba’s activeren. Hierdoor verruimt je bewustzijn zich tot in de niveaus van eenheidsbewustzijn die de dualiteit overstijgen. Je eigen potentieel groeit enorm en je helingen worden krachtiger en dieper. Deze nieuwe activeringen zorgen voor meer en krachtiger energieën in je velden. Daarom is het noodzakelijk om opnieuw energetisch schoonmaakwerk te doen. Je gaat op een dieper niveau het commitment aan om met onvoorwaardelijke liefde te werken en daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid om jezelf verder op te schonen. Want het is belangrijk de energieën goed te kunnen gronden. We werken met karma meditatie en vergeving.

Je gaat bewust naar hogere engelenrijken, hogere dimensies, reizen en met je lichtlichamen werken. Je leert krachtiger pranawerk te doen. Ook leer je met hogere beschermingstechnieken te werken.

Je leert om Meervoudige Merkaba Heler te worden waarbij je kanaal bent van de extreem krachtige multi-dimensionale energieën van Gods onvoorwaardelijke liefde en voortdurend stromend licht. Je leert spirituele blokkades oplossen met behulp van kristallen. Je leert een groepsheling geven.

Meervoudige Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun spirituele technieken om zichzelf te helen van alle onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. ‘Heler, heel jezelf eerst!’ Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en hebben geleerd om alle ego belangen opzij te zetten. Zij hebben geleerd om anderen effectief te helen door voor anderen dezelfde gebeden, meditaties en helingstechnieken te gebruiken die ze in hun spirituele oefeningen gebruikt hebben om zichzelf te helen.

Deze energieën zijn veel krachtiger dan andere bekende helingsvormen, omdat een Meervoudig Merkaba Heler meerdere merkabavelden heeft geactiveerd. Hierdoor is deze in staat om via zijn/haar verruimde spirituele velden veel grotere stromen van hogere helende energieën te geleiden. Je leert met kolossale hoeveelheden universeel christuslicht te werken en hoge kwaliteit helingen te geven. Je gaat uitgebreid oefenen met heling geven en het begeleiden van cliënten. Hierdoor krijg je praktisch inzicht in de diverse verschijnselen die tijdens en na de heling kunnen optreden en hoe hiermee op professionele wijze om te gaan. Er is aandacht voor de intake, de behandelingsovereenkomst en mogelijke contra-indicaties voor het geven van een heling.

Jezus en vele anderen werkten vroeger via hun handen als meervoudig verlichte helers. Dit konden ze doen omdat ze werkten met hoge spirituele technieken uit de mysterieschool en dagelijks meerdere merkabavelden activeerden.

De workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 2 is iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur in Geldrop. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Het kost € 295,- inclusief lesmateriaal en koffie en thee. Een deel van de opbrengst gaat naar twee goede doelen, War Child en Stichting HoPe.


Om door te gaan naar contact, klik hier.

Om door te gaan naar het overzicht met alle workshopdata, klik hier.

Om door te gaan naar de voorwaarden, klik hier.

Om terug te gaan naar de homepage, klik hier.


3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 3

Je leert je lichtlichamen te activeren tot in de hoogste niveaus in de schepping, de Zonnen van God niveaus. Jezus was een Zon van God (verbasterd tot zoon van God) en daarmee werd aangegeven dat hij het bewustzijn had bereikt van een Zon van God. De activeringstechnieken van niveau 3 zijn buitengewoon krachtig en alleen geschikt voor diegenen die dagelijks de Meervoudige Merkaba Technieken gebruiken en regelmatig Meervoudige Merkaba Helingen geven aan anderen. Deze technieken zijn alleen voor diegenen die werkelijk de Zon-van-God-niveaus in creatie verlangen te bereiken en het multi-dimensionale verlichtingsniveau van een Christus willen bereiken in dit leven.

Je leert totaal zeven merkaba’s te activeren zodat je in aanraking komt met hele hoge energie uit de niveaus van creatie in ons universum. Je krijgt uitgebreide theorie en ontvangt diverse inwijdingen, onder andere over de kubus van Metatron, de graal, de ankh, de Elohimvlam en de Sphinx. Je leert hogere vormen van heling. Je wordt ingewijd in twaalfstrengs-DNA en maakt kennis met de hemelse hiërarchie en welke Elohim-engelen met de zeven stralen verbonden zijn. Je leert de echte betekenis van de Sfinx kennen en de universele christuscodes. Je brengt een bezoek aan de ascensietempel en de hal der Archieven. Je leert met nieuwe helingssymbolen werken en bent nu toegerust om zeer krachtige helingen te geven. Ook bezoek je nieuwe locaties in de hogere dimensies.

Door deze workshop te volgen word je getraind tot professioneel meervoudig merkabaheler. Als je aan alle vereisten voldoet, ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Heler. Deze workshop kost 395,- euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Een deel van de opbrengst gaat naar twee goede doelen, War Child en Stichting HoPe.

Om door te gaan naar contact, klik hier.

Om door te gaan naar het overzicht met alle workshopdata, klik hier.

Om door te gaan naar de voorwaarden, klik hier.
Om terug te gaan naar de homepage, klik
hier.

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Meester-Heler niveau 4

In deze workshop leer je in totaal acht merkabavelden te activeren.
Je krijgt uitgebreide theorie en inwijdingen over pranawerk, de djed, de levensboom en de staf van Hermes. Je leert met extra helingssymbolen werken en je wordt getraind tot Meervoudig Merkaba Meester-Heler. Je ontvangt inwijdingen in dertienstrengs-DNA en diverse sterrenconnecties. Je leert op zeer hoog niveau pranawerk te doen. Je leert belangrijke nieuwe aartsengelen kennen.

Na het succesvol doorlopen van de training en het voldoen aan alle vereisten, ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Meester-Heler. Deze workshop kost 395,- euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Een deel van de opbrengst gaat naar twee goede doelen, War Child en Stichting HoPe.

Om door te gaan naar contact, klik hier.

Om door te gaan naar het overzicht met alle workshopdata, klik hier.

Om door te gaan naar de voorwaarden, klik hier.
Om terug te gaan naar de homepage, klik
hier.

Workshops

‘Gaan ervaren wie je werkelijk bent...’