Training - Coaching - Spiritueel Werk

Client ervaringen

Ik heb Dorien ervaren als een vrolijke vrouw, die er echt voor je is. Ik kan altijd mijn verhaal bij haar kwijt en voel dat ze echt luistert. Vervolgens kan ze heel goed doorpakken om naar de kern te gaan van waar het werkelijk over gaat. Ze is dan to-the-point, zodat ik helder krijg waar mijn pijn zit. Dan helpt ze me die pijn te helen. Via de inzichten die ik krijg helpt ze me ook met patronen die ik graag wil veranderen. Ze doet dat op een fijne manier, waardoor ik de veiligheid voel om ook echt te komen met dat waar ik last van heb. Ze voelt feilloos aan of ik een duwtje nodig heb om een volgende stap te zetten, een arm om me heen om me te troosten of een grapje om me uit de zwaarte te halen. Ik zoek graag contact met Dorien, omdat ik weet dat zij er voor me is en omdat ze me verder helpt op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Diane

Ik ben heel erg blij dat ik bij Dorien de EMDR heb gedaan. Dorien is als behandelaar helder, respectvol en to the point. Dat heeft mij geholpen om mijn probleem na een auto-ongeluk heel concreet te maken en het resultaat is daar ook naar. Mijn trauma/spanning is zo goed als verdwenen en daarmee ook mijn klachten. Dit was een mooie stap in mijn proces naar volledig herstel. Ik voel me weer vrij en meer mezelf.
Jolanda

Dorien is voor mij een professionele trainer en ze staat ‘met beide benen op de grond’. Bij persoonlijke begeleiding is zij heel bekwaam en ondersteunend in het ‘aanraken’ van diepere lagen van pijn en kwetsbare plekken.
Trees

Ik ben met EMDR gestart, omdat ik telkens tegen dezelfde angsten aan liep ondanks dat ik hier al heel wat innerlijk werk rond gedaan had. Ik wilde via EMDR de basis van deze angst aanpakken. Ik voelde dat ik hier via andere methodes nog niet naartoe durfde. Doordat EMDR zo to the point is en je niet anders kan dan je focus vasthouden, door de oogbewegingen en de ‘biepjes’, lukte het me om deze diepe blokkade los te laten. Het mooie is dat ik na een aantal sessies ook zag dat het echt anders ging stromen tussen mij en mijn omgeving. Ontzettend dankbaar voor deze ervaring!
Heidi

Ik heb de begeleiding van Dorien door mijn verschillende levensthema’s heen als veilig, integer, deskundig en zuiver ervaren. Door haar manier van ‘zijn’ en vragen stellen, kwamen de antwoorden uit mij zelf, mijn binnenste. Dit was en is voor mij erg waardevol geweest. Hierdoor kwam alles op zijn tijd, dingen kwamen aan het licht op mijn tijd waardoor ik er mee aan de slag kon, mocht loslaten en helen..
Anita

Ik ervaar Dorien als integer en warmhartig. Dit geeft me een gevoel van veiligheid die ik nodig heb om werkelijk met mijn verhaal te kunnen komen. Ook tijdens de ademsessies voel ik me gezien en begrepen. Haar zachte en liefdevolle begeleiding is troostend en opbouwend. Daarnaast waardeer ik ook in het bijzonder hoe zij mij na een heftige sessie weer terug weet te brengen naar de lichtheid van het leven, door haar ontwapende humor en vrolijkheid.
Marita

Dorien heb ik leren kennen als een betrokken coach die uitgebreid de tijd neemt om te luisteren. Ze helpt je op een plezierige en overtuigende manier bij je bewustwordingsproces.
Adri

Ik ervaar Dorien als een geduldig, empatisch mens die liefde heeft voor haar werk. Ik vind haar helderheid over innerlijk kind stukken erg fijn, dit heb ik ervaren in ademsessies en individuele gesprekken. Deze zijn voor mij heel waardevol.
Sandra

Dorien is spontaan en heeft humor (dat is belangrijk tussendoor). Ze is een lief, warm, open en krachtig persoon die heel erg begaan is met mens, dier en de aarde. Ze durft zichzelf kwetsbaar op te stellen door bijvoorbeeld haar eigen ervaringen te delen of haar gevoel te uiten. Als ik het vertrouwen (in mezelf) even kwijt ben of wanneer ik in een (verdrietig) kindstuk schiet, dan voelt Dorien dat heel goed aan. Ze kan heel goed luisteren, heeft geen oordeel en ze reageert vanuit rust en zachtheid waardoor ik me gezien en gehoord voel. Ze zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel, zegt precies de juiste dingen die dan voor mij steunend en helend zijn waardoor ik weer met volle moed verder kan. Tijdens een ademsessie voelt het veilig en helend wanneer Dorien er is om me aan te moedigen, te steunen en te begeleiden op een hele zachte, liefdevolle manier.
Debbie

Dorien zorgt voor een veilige, warme en open omgeving. Met haar kennis en inlevingsvermogen heeft ze me meerdere malen erg goed geholpen met de issues en problemen op mijn levenspad.
Charlotte