Training - Coaching - Spiritueel Werk

Zonnebloem

‘Ontluiken als een bloem, stralen als een zon’

De zonnebloem is mijn lievelingsbloem en het is de naam van mijn praktijk.

Het ontluiken van een bloem staat symbool voor het openen en tot bloei brengen van jezelf. Als je aan de slag gaat met bewustwording en je gaat ontdoen van maskers en oude bagage, jezelf gaat ont-wikkelen, kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Je wordt vol-wassen. Je wordt letterlijk en figuurlijk lichter, je gaat open en meer stralen, als een bloem, een zon(nebloem).

Door beoefenen van de Meervoudige Merkaba Technieken ga je meer stralen, stralen van Gods liefde en licht. Zonnebloemen richten zich altijd naar de zon, naar de bron.

Ik vind het een grote, krachtige bloem. Het heeft een stevige, buigzame stengel, het zal niet snel knakken in de wind. De bloem is vrolijk en zonnig en draait met de zon mee van het oosten naar het westen. Tournesol is het Franse woord voor zonnebloem en betekent ‘draait naar de zon’.

Bij de Californische bloesemtherapie staat de zonnebloem voor stralende, expressieve individualiteit en de ontwikkeling van een positief en zelfverzekerd ego.

Als je in het hart van de bloem kijkt, zie je prachtige dieptes en details. Net als wanneer je werkelijk in je ziel kijkt.