Training - Coaching - Spiritueel Werk

Ervaringen van deelnemers

Lees een aantal reacties van deelnemers aan de workshop Meervoudige Merkaba Technieken.

‘Deze merkaba technieken laten je niet onberoerd…’

‘Ik vind het een fantastische workshop’

 ‘Het is voor het eerst in een workshop dat ik helemaal op mijn gemak heb gezeten, dat ik goed was zoals ik was, dat ik niets hoefde en niets fout deed’

 ‘Het is boven mijn verwachting, voor het eerst dat ik echt spiritualiteit gevoeld heb’

 ‘Voor het eerst in een workshop heb ik echt contact gevoeld met het Goddelijke’

 ‘Ik heb nog nooit zo rustig en zo lang in mezelf kunnen zijn’

 ‘Ik vind het ongelofelijk veel informatie, heel volledig en met zoveel wetenswaardigheden verbonden’

 ‘Hele fijne technieken’

‘Net als de vorige merkaba trainingen voor nivo 1 t/m 3 heb ik ook nu erg genoten van de driedaagse nivo 4 en alle lessen van Dorien. Dorien is voor mij een professionele trainer en ‘met beide benen op de grond’ geeft zijn een heldere uitleg over de merkaba technieken. Ook op momenten dat zij persoonlijke begeleiding geeft tijdens de training is zij heel bekwaam en ondersteunend in het ‘aanraken’ van diepere lagen van pijn en kwetsbare plekken; zowel bij mijzelf als andere cursisten.
De werkmappen zijn helder geschreven en goed te gebruiken in de thuissituatie.
Deze training bij Praktijk Zonnebloem is een aanrader voor mensen die zich verder willen verdien en willen ervaren van ‘het grotere geheel’; van dat wat onzichtbaar is en toch ook steeds aanwezig in ons dagelijks leven.’

‘Het aarde stuk zat er ook heel goed in’

Je voelt al wat het brengt’

Over de meditatie: ‘Het voelt heel natuurlijk om te doen

Ik vind het een enorme verruiming, zo’n eenvoudige, diepe methode, zo puur’

‘Hele fijne workshop

Ik reageer anders, kan dingen beter bij anderen laten, denk rustig na en dan komt de oplossing wel

Ik heb nooit iets met workshops, maar dit klopt

Heel relaxt, jij ook

Een reactie van vrienden op een deelnemer na zijn deelname: ‘Je kijkt heel anders uit je ogen, je hebt veel meer licht om je heen.

Jij deed het geweldig

‘Ik voel veel meer rust in mezelf’

Lees meer over de workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1 of kijk naar de workshop data.