Training - Coaching - Spiritueel Werk

Merkaba Workshops

Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige Merkaba Technieken iets voor jou.

In een 3-daagse cursus leer je een eenvoudige doch zeer krachtige meditatie waarmee je je meer verbonden voelt met alles om je heen en liefde, steun en heling uit de Bron heel concreet kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart.

Je gaat met hoge energieën werken en het is belangrijk dit stapsgewijs op te bouwen. Daarom zijn er een viertal niveaus in de workshops. Je fysieke lichaam zal zich geleidelijk aan de hogere energieën aanpassen. De vier niveaus in een notedop:

Niveau 1 is een basisniveau waarbij je overigens al hele hoge inwijdingen ontvangt. Het begrip ascentie wordt duidelijker voor je. Je leert naast de activering van twee merkabavelden jezelf te helen en helend water te maken. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Op niveau 2 leer je nog twee merkabavelden te activeren tot in de niveaus van eenheidsbewustzijn. Je verdiept jezelf als Meervoudige Merkaba Heler; je leert zeer krachtige meervoudige merkabahelingen te geven. Je krijgt veel uitgebreider theorie en achtergrond van het helingsproces en hoe je de cliënt hierbij kunt begeleiden. Bij met goed gevolg doorlopen van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

Niveau 3 is alleen geschikt voor degenen die werkelijk de wens hebben om de hoogste niveaus van de schepping te bereiken. Je leert in totaal zeven merkabavelden van jezelf te activeren en je komt in aanraking met de energieën van de niveaus van creatie. Je ontvangt diverse hogere inwijdingen en leert met nieuwe helingssymbolen werken. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan DNA-heling en de dertien stralen van het Aquarius tijdperk. Als je MMT3 met goed gevolg doorloopt en voldoet aan alle vereisten, ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Heler. Je bent nu in staat om zeer krachtige helingen te geven.

In niveau 4 leer je in totaal acht merkaba’s te activeren. Dit is een zeer hoog spiritueel inwijdingsniveau. Tijdens deze training ontvang je ook een aantal nieuwe zeer krachtige inwijdingen. Je wordt opgeleid tot meester-heler en bij voldoen aan alle vereisten ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Meester-Heler.

In niveau 5 leer je in totaal tien merkaba’s activeren en ontvang je vele, zeer krachtige inwijdingen. Deze workshop is erg intensief en alleen geschikt voor de gevorderde spiritueel werker. Je wordt opgeleid tot Meervoudig Merkaba Kosmisch-Heler.

Om meer te lezen over wat deze technieken jou kunnen brengen, klik je hier. Of over de ervaringen van deelnemers.
Voor de workshop data klik je op kalender. Je kunt je telefonisch of per email praktijkzonnebloem@gmail.com.