Training - Coaching - Spiritueel Werk

Merkaba Workshop niveau 2

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 2

Deze merkaba workshop is alleen voor mensen die niveau 1 gevolgd hebben.

Je leert jouw 6-dimensionale Melchizedek lichtlichaam en jouw 7-dimensionale Kristallijnen lichtlichaam te activeren. Dan kun je in totaal vier merkaba’s activeren. Hierdoor verruimt jouw bewustzijn zich tot in de niveaus van eenheidsbewustzijn die de dualiteit overstijgen. Jouw eigen potentieel groeit enorm en jouw healingen worden krachtiger en dieper. Deze nieuwe activeringen zorgen voor meer en krachtiger energieën in je velden. Daarom is het noodzakelijk om opnieuw energetisch schoonmaakwerk te doen. Je gaat op een dieper niveau het commitment aan om met onvoorwaardelijke liefde te werken en daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid om jezelf verder op te schonen. Want het is belangrijk de energieën goed te kunnen gronden. We werken met karma meditatie en vergeving.

Je gaat bewust naar hogere engelenrijken, hogere dimensies, reizen en met jouw lichtlichamen werken. Je leert krachtiger pranawerk te doen. Ook leer je met hogere beschermingstechnieken te werken.

Je leert om Meervoudige Merkaba Heler te worden waarbij je kanaal bent van de extreem krachtige multi-dimensionale energieën van Gods onvoorwaardelijke liefde en voortdurend stromend licht. Je leert spirituele blokkades oplossen met behulp van kristallen. Je leert een groepsheling geven.

Meervoudige Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun spirituele technieken om zichzelf te helen van alle onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. ‘Heler, heel jezelf eerst!’ Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en hebben geleerd om alle ego belangen opzij te zetten. Zij hebben geleerd om anderen effectief te helen door voor anderen dezelfde gebeden, meditaties en helingstechnieken te gebruiken die ze in hun spirituele oefeningen gebruikt hebben om zichzelf te helen.

Deze energieën zijn veel krachtiger dan andere bekende helingsvormen, omdat een Meervoudig Merkaba Heler meerdere merkabavelden heeft geactiveerd. Hierdoor is deze in staat om via zijn/haar verruimde spirituele velden veel grotere stromen van hogere helende energieën te geleiden. Je leert met kolossale hoeveelheden universeel christuslicht te werken en vanuit een verlicht bewustzijn hoge kwaliteit helingen te geven. Je gaat uitgebreid oefenen met heling geven en het begeleiden van cliënten. Hierdoor krijg je praktisch inzicht in de diverse verschijnselen die tijdens en na de heling kunnen optreden en hoe hiermee op professionele wijze om te gaan. Er is aandacht voor de intake, de behandelingsovereenkomst en mogelijke contra-indicaties voor het geven van een heling.

Jezus en vele anderen werkten vroeger via hun handen als meervoudig verlichte healers. Dit konden ze doen, omdat ze werkten met hoge spirituele technieken uit de mysterieschool en dagelijks meerdere merkabavelden activeerden.

De workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 2 is iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur in Geldrop. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Het kost € 295,- inclusief lesmateriaal en koffie en thee. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, Stichting HoPe.

Kijk direct naar de workshop data en meld je nu aan!