Training - Coaching - Spiritueel Werk

MERKABA WORKSHOP NIVEAU 5

3-daagse workshop Meervoudig Merkaba Kosmisch-Heler
Deze workshop is alleen voor mensen die eerder niveau 1, 2, 3 en 4 met goed gevolg doorlopen hebben en die voldoen aan de kwalificaties om toegelaten te worden tot dit niveau.

Tijdens deze 3-daagse merkaba workshop niveau 5 krijg je extra instructies om de mogelijkheden van je universele lichtlichaam en je Al-Dat-Is-lichtlichaam te gebruiken. Je leert om tien merkaba’s te activeren. Dit geeft jouw vermogen om helingen te geven een superboost!

Je wordt in deze drie dagen getraind tot het niveau van een Meervoudig Merkaba Kosmisch Heler. 

Je krijgt zeer uitgebreid pranawerk waardoor je zeer hoge multidimensionale energiestromen leert kanaliseren. 

Je leert o.a. de ware betekenis en werking van de dertien Elohim-stralen, de Mayakalender en DNA, de krachten en kwaliteiten van de hogere dimensielichtwezens, de werking en eigenschappen van diverse hogere stralen en vlammen, de DNA-lijn van de ouden, de gouden zonneschijf en hogere chakrasystemen. Door intensieve inwijdingen komen deze energieën in jouw fysieke lichaam en geeft dit een extra dimensie aan al jouw helingen.

Je leert met een veel uitgebreidere set van helingssymbolen werken. 

Ook maak je o.a. kennis met de belangrijke sterrennaties voor de mensheid en het verlichte gesynchroniseerde hart. Je wordt ingewijd in het allerhoogste niveau van eenheidsbewustzijn.

Na het succesvol doorlopen van de training en het voldoen aan alle vereisten, ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Kosmisch Heler.

Deze workshop kost 395,- euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal.

Kijk direct bij de workshop data en geef je nu op.