Training - Coaching - Spiritueel Werk

Mijn ervaring

Ik voel me liefdevoller, vitaler en meer verbonden met de Bron of God of hoe je het ook wilt noemen.
Ik kan mijn energieniveau goed op peil houden door de meditaties. En doordat ik mijn spirituele velden beter kan voelen, kan ik voelen wanneer er iets in mijn velden verschuift en sneller handelen. Mezelf bijvoorbeeld beschermen tegen disharmonieuze energieën uit de omgeving.
De meditaties helpen me ook om vanuit een hoger bewustzijn boven de waan van alledag uit te stijgen en weer snel in balans te komen.
Als ik fysieke klachten krijg, kan ik mezelf helingen geven.

Ik ben niet religieus opgevoed. Ik ben als kind wel eens naar de kerk geweest en mijn moeder las me wel eens voor uit de kinderbijbel. Ik was niet bezig met God en het was voor mij meer een woord dan een concrete ervaring. Door de bewustwording van mezelf en mijn patronen en het doorbreken daarvan, kon ik voelen hoe er meer ruimte in mezelf ontstond en dat mijn hart verder open ging. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen.

Pas bij het activeren van mijn lichtlichamen bij de merkaba meditatie kon ik ervaren dat ik een lichtwezen ben dat verbonden is met de Bron. Dat ik een lichtwezen in een fysiek menselijk lichaam ben. Ik kon voelen hoe alles met elkaar verbonden is en dat we allemaal onderdeel van de Bron zijn. En mijn verbinding met God werd concreet toen ik Gods liefde gewoon voelde stromen, door mijn pranabuis, in mijn lijf, in mijn hart. Ik kreeg ineens antwoord op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had! Ik ging mijn leven op een ander niveau bekijken.

God is dus een concrete ervaring geworden. Ik voel de onvoorwaardelijke liefde stromen zodra ik aandacht aan de verbinding geef. Ik hoef me niet meer alleen te voelen. Ik hoef niet perfect te zijn. Ik kan en mag meer ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. Het voelt als thuiskomen!