Training - Coaching - Spiritueel Werk

Workshop voorwaarden

Voor de merkaba workshops gelden onderstaande voorwaarden.

Aanmeldingsformulier
Je kunt telefonisch of per email een aanmeldingsformulier aanvragen voor de workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 1, 2, 3, 4, 5 of 5+.

De workshop niveau 1 of 2 kost 295 euro inclusief 50 euro inschrijfgeld. Als je de workshop niveau 1 of 2 voor de tweede keer bij mij volgt, betaal je slechts 185 euro. De workshop niveaus 3, 4 en 5 kosten 395 euro inclusief 50 euro inschrijfgeld. De workshop 5+ kost 135 euro.

Je kunt het aanmeldingsformulier printen, invullen en vervolgens scannen en terug mailen of per post terugsturen. Je ondertekent ook de privacy verklaring voor merkaba workshops.

Bevestiging
Wanneer jouw aanmeldingsformulier en privacy verklaring zijn ontvangen en je het inschrijfgeld van 50 euro hebt overgemaakt, is je inschrijving definitief. Je ontvangt dan een bevestiging en de factuur.

Het resterende cursusbedrag dient uiterlijk een week voor aanvang van de workshop te zijn overgemaakt.

Annulering
Tot vier weken voor het begin van de workshop kun je je aanmelding ongedaan maken. Ik bereken dan 50 euro administratiekosten.

Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ben ik genoodzaakt de helft van het totaalbedrag van de workshop in rekening te brengen, dus 147,50 euro bij niveau 1 of 2. Dat is naast de 50 euro inschrijfgeld die je betaalt bij je aanmelding.

Indien je niet annuleert, verplicht je je het totaalbedrag te voldoen.

Verschuiving
Je kunt een keer kosteloos de workshop verschuiven. De reeds verzonden factuur dient volledig te worden voldaan. Bij de tweede verschuiving dien je 50 euro administratiekosten te betalen.

Mocht ik – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de workshop te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval stort ik het door jou overgemaakte bedrag terug.

Deelnemers ontvangen een week voor aanvang de laatste details en een routebeschrijving.