Training - Coaching - Spiritueel Werk

Merkaba Workshop niveau 1

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler niveau 1 

In deze Meervoudige Merkaba workshop leer je jouw engelen- en aartsengelenlichtlichaam te activeren tot merkaba’s! Je activeert je potentieel en geeft daarmee een hogere kwaliteit aan je leven!

Om je voor te bereiden op de hoge energieën vindt er flinke schoonmaak plaats; Je laat ongebalanceerde energieën los, zoals boosheid en verdriet en angst, en transformeert het in liefde en licht. Het vergeven en helen van jezelf en je verleden is belangrijk, omdat oude emoties en geladen gedachten ongebalanceerde energieën zijn die niet worden toegelaten in de hogere dimensies. Dus om te kunnen opvaren, is alleen het activeren van jouw merkabavelden onvoldoende. Met een positieve levenshouding kun je de spirituele lessen in jouw leven leren accepteren en jezelf helen. Want pas als je volledig ben afgedaald in de 3e dimensie, kun je weer opstijgen naar God-Godin/de Bron.

Je krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies, hoe onze schepping tot stand komt en de geschiedenis van ons zonnestelsel en de mensheid.  Via een speciale meditatie werk je met behulp van aartsengel Michaël en vele opgevaren meesters aan het zuiveren van je fysieke lichaam en je subtiele energiesystemen en aan het verbreken van energetische koorden met je verleden. Hierdoor word je bevrijd van karma waardoor je werkelijk een nieuwe start in jouw leven kunt maken.

Je maakt jouw elektromagnetische velden schoon en leert je engelen- en aartsengelenchakra’s schoon te maken. Je leert drie pranacentra te activeren waardoor kolossale hoeveelheden gouden spirituele energie in je velden en rondom en door je fysieke lichaam gaan stromen. Je leert jouw linker- en rechterhersenhelft te synchroniseren en een speciale prana-ademhaling gebruiken. Je leert hoe je je eigen engelen- en aartsengelenlichtvoertuig, twee merkaba velden, kunt activeren en je leert jouw bewustzijn verruimen naar dat van een opgevaren meester.

Verder leer je met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van jouw pijnappelklier, jouw epifyse en van jouw hogere hartchakra plaats zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in jouw hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

Je helende vermogens nemen sterk toe en je leert jezelf helingen te geven.

Je maakt lichtreizen met je lichtlichamen naar hogere dimensionale plekken.

Bovendien leer je helend water te maken. Zoals de Japanse wetenschapper Emoto heeft aangetoond, kan water informatie opslaan. De energetische afdruk van de vervuiling, de reiniging en het transport zijn er allemaal in opgeslagen. De energetische waarde van leidingwater is veelal lager dan je eigen energiepeil. Dat betekent dat je door het drinken van leidingwater je energieniveau verlaagt. Het is belastend voor je lichaam!

Als je met de Meervoudige Merkaba Technieken werkt, kun je zelf de hoge energieën van liefde en licht uit de Bron in het water brengen. Zo kun je het water reinigen en de energetische waarde enorm verhogen. Het dagelijks drinken van helend water ondersteunt genezingsprocessen, helpt jezelf te reinigen en houd je levensenergie op peil.

Deelnemers ervaren allemaal de helderheid van hun verruimd bewustzijn en een diepere verbinding met vrede en liefde. Er is een gevoel van werkelijk ‘schoon’ van energie te zijn en met een ‘schone lei’ verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je ervaart steeds meer de schoonheid en heelheid van jezelf en de verbinding met alles om je heen. Je maakt een versnelde spirituele groei door.

De workshop duurt 3 dagen en is iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur in Geldrop. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De workshop kost € 295,- inclusief lesmateriaal en koffie en thee. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, Stichting HoPe. Je kunt je telefonisch of per email (praktijkzonnebloem@gmail.com) aanmelden.

Kijk direct bij de workshop data.