Training - Coaching - Spiritueel Werk

Merkaba Lezingen

Volg de interactieve merkaba lezing en sla jouw (engelen) vleugels uit op 15 oktober van 13.00 tot 17.15 uur in Geldrop!

Sla jouw (engelen) vleugels uit! 

een interactieve merkaba lezing

Wil je groeien als mens, jouw bewustzijn verruimen, meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, beter gecentreerd blijven, beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën van bijvoorbeeld wifi, meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn merkaba technieken misschien iets voor jou!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren, je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn (jouw hogere zelven) en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit zodat je vanuit jouw kwaliteiten kunt uitdelen. En of dat nou brood bakken, vuilnisman of hartchirurgie is, de vorm maakt echt niet uit. Als je het maar bezielt!

Gun jezelf een fijne, inspirerende middag waar je ontspannen, verfrist en verruimd vandaan komt!

Je krijgt eerst een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken en na de pauze doen we de aartsengel Michael’s karma- en zelfbekrachtigingsmeditatie.

Introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken

Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken eigenlijk en wat heb je eraan. Je krijgt uitleg over de verschillende begrippen en facetten, zoals lichtlichamen en pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Ook de heilige geometrie wordt aangestipt. Denk aan de platonische figuren, de Fibonacci reeks en de levensbloem. Het is geen technisch verhaal, maar een uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam, maar spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist heel concreet over hoe wij als mensen met onszelf, met elkaar en met alles op aarde omgaan. Als je met merkaba technieken werkt, werk je met hele hoge energieën, met liefde en licht, met onvoorwaardelijke liefde. Toch zijn deze technieken geen vluchtroute. We hebben het hier op aarde te doen, te accepteren dat het is zoals het is en om zelf onze hemel op aarde te creëren.

Dit deel van de lezing bevat een uitgebreide grondingsmeditatie en een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.

Aartsengel Michael Karma- en Zelfbekrachtigings-meditatie

Met deze meditatie ga je jezelf opschonen, voelen hoe jouw bewustzijn verruimt en jezelf diep ontspannen. Het is een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je bent vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.

In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma.

In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zal je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen.

Bovendien verwijder je blokkades (implantaten) in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en tot slot ontvang je een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.

Wanneer
15 oktober 2022 van 13.00 tot 17.15 uur

Waar
Praktijk Zonnebloem, Rederijkerstraat 6 in Geldrop.

Bijdrage
De bijdrage is 45,00 euro, inclusief koffie/thee/water.

Aanmelding
Meld je nu aan door jouw naam, woonplaats en telefoonnummer te mailen naar praktijkzonnebloem@gmail.com. Hierna ontvang je een factuur. Als het geld is ontvangen, is jouw deelname definitief en ontvang je een bevestigingsmail.

Voorwaarden
Je hoeft geen voorkennis of meditatie-ervaring te hebben om aan deze middag mee te doen.

Het is belangrijk dat je geen ernstige psychische klachten hebt, zoals bijvoorbeeld psychosen of zware depressie. De hoge energieën zouden je teveel uit balans kunnen halen. Fysieke klachten zijn geen enkel probleem om mee te doen.

Lees de ervaringen van deelnemers aan de lezing.