Training - Coaching - Spiritueel Werk

Lezingen

Volg de interactieve merkaba lezing en sla jouw (engelen) vleugels uit!
Vanwege de beperkende corona maatregelen heb ik op het moment geen lezingen meer gepland.

Sla jouw (engelen) vleugels uit! 

Een interactieve merkaba lezing

Wil je groeien als mens, wil je jouw bewustzijn verruimen, wil je meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, wil je beter gecentreerd blijven, wil je beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën van bijvoorbeeld wifi, wil je meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn merkaba technieken misschien iets voor jou!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren, je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn (jouw hogere zelven) en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit zodat je vanuit jouw kwaliteiten kunt uitdelen. En of dat nou brood bakken, vuilnisman of hartchirurgie is, de vorm maakt echt niet uit. Als je het maar bezielt!

Gun jezelf een fijne, inspirerende middag waar je ontspannen, verfrist en verruimd vandaan komt!

De lezing bestaat uit een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken (deel 1) en de aartsengel Michael’s karma meditatie en zelfbekrachtigingsmeditatie (deel 2).

Deel 1             Introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken

Deel 1 van de lezing is een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken, ascentietechnieken. Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken eigenlijk en wat heb je eraan.  Je krijgt uitleg over de verschillende facetten en van diverse begrippen zoals lichtlichamen en pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Ook de heilige geometrie wordt aangestipt. Denk aan de platonische figuren, de Fibonacci reeks en de levensbloem. Het is geen technisch verhaal, maar een uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.

We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam, maar spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist heel concreet over hoe wij als mensen met onszelf, met elkaar en met alles op aarde omgaan. Als je met merkaba technieken werkt, werk je met hele hoge energieën, met liefde en licht, met onvoorwaardelijke liefde. Toch zijn deze technieken geen vluchtroute. We hebben het hier op aarde te doen, te accepteren dat het is zoals het is en om zelf onze hemel op aarde te creëren.

Dit deel van de lezing bevat twee meditaties: een uitgebreide gronding om jezelf in je lijf en energetisch ‘op orde’ te brengen en een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.

Deel 2             Aartsengel Michael Karma meditatie en Zelf-bekrachtigings-meditatie

Wil je jezelf opschonen, voelen hoe jouw bewustzijn verruimt en jezelf diep ontspannen, doe dan mee aan deze uitgebreide meditatie in het tweede deel van de middag.

Het is een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je bent vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.

In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma.

In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zal je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen.

Bovendien verwijder je blokkades (implantaten) in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en tot slot ontvang je een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.

Wanneer
Nader te bepalen.

Waar
Nader te bepalen.

Bijdrage
De bijdrage voor deze interactieve lezing is 27,50 euro, inclusief koffie/thee/water.

Aanmelding
Meld je nu aan door jouw naam, mailadres, telefoonnummer en woonplaats te mailen naar praktijkzonnebloem@gmail.com.  Als jouw mail en het geld zijn ontvangen, is jouw deelname definitief en ontvang je een bevestigingsmail.

Voorwaarden
Je hoeft geen voorkennis of meditatie-ervaring te hebben om aan deze middag mee te doen.

Het is belangrijk dat je geen ernstige psychische klachten hebt, zoals bijvoorbeeld psychosen of zware depressie. De hoge energieën zouden je teveel uit balans kunnen halen. Fysieke klachten zijn geen enkel probleem om mee te doen.

Klik hier om de ervaringen van deelnemers aan de lezing te lezen.