Training - Coaching - Spiritueel Werk

Merkaba Workshop niveau 3

3-daagse workshop Meervoudige Merkaba Heler

In deze merkaba workshop niveau 3 leer je jouw lichtlichamen te activeren tot in de hoogste niveaus in de schepping, de Zon van God niveaus. Jezus was een Zon van God (verbasterd tot zoon van God) en daarmee werd aangegeven dat hij het bewustzijn had bereikt van een Zon van God. De activeringstechnieken van niveau 3 zijn buitengewoon krachtig en alleen geschikt voor diegenen die dagelijks de Meervoudige Merkaba Technieken gebruiken en regelmatig Meervoudige Merkaba Helingen geven aan anderen. Deze technieken zijn alleen voor diegenen die werkelijk de Zon-van-God-niveaus in creatie verlangen te bereiken en het multi-dimensionale verlichtingsniveau van een Christus willen bereiken in dit leven.

Je leert totaal zeven merkaba’s te activeren zodat je in aanraking komt met hele hoge energie uit de niveaus van creatie in ons universum. Je krijgt uitgebreide theorie en ontvangt diverse inwijdingen, onder andere over

  • de Kubus van Metatron,
  • de Graal,
  • de Ankh,
  • de Elohimvlam,
  • en de Sphinx. Je leert de echte betekenis van de Sfinx kennen en de universele christuscodes.

Je leert hogere vormen van heling.

Je wordt ingewijd in twaalfstrengs-DNA.

Je maakt kennis met de hemelse hiërarchie en leert welke Elohim-engelen met de zeven stralen verbonden zijn.

Je brengt een bezoek aan de ascensietempel en de hal der Archieven. Je leert met nieuwe helingssymbolen werken en bent nu toegerust om zeer krachtige helingen te geven.

Ook bezoek je nieuwe locaties in de hogere dimensies.

Door deze workshop te volgen word je getraind tot professioneel meervoudig merkabaheler. Als je aan alle vereisten voldoet, ontvang je het diploma Meervoudig Merkaba Heler.

Deze workshop kost 395,- euro inclusief koffie/thee en lesmateriaal. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel, Stichting HoPe.

Kijk op de kalender en geef je nu op!