Training - Coaching - Spiritueel Werk

Ervaringen van deelnemers aan de lezing

‘Ik vond het een super inspirerende en interessante lezing. Leuk om te zien met hoeveel passie je het doet!’
Richard

‘Verrassend en leuk! Tijdens de lezing kreeg ik veel heldere en concrete informatie over wat merkaba velden zijn en wat je er mee kan. Dorien maakt duidelijk hoe het in het grote geheel past en maakt de theorie concreet met praktische en sprekende voorbeelden. Inspirerend en een aanrader!’
Ilse

‘Bijzonder!’
Marit

‘Dank je voor de info van het ‘Grootmoeders’ boek en voor de ontspanning die ik heb ervaren!’
Linda

‘Ik heb je lezing als ‘heel bijzonder’ en mooi ervaren, vooral de vergevingsoefening was heftig, ben nog steeds niet helemaal ‘geland’. Nogmaals bedankt voor deze mooie middag!’
Monique M

‘Het was voor mij een fijne middag en ik voelde me vertrouwd met jou als begeleiding. Door de jaren heen weet ik inmiddels dat je ondersteuning kan vragen aan Begeleiders en Engelen als hulpbronnen waar je dan kracht en hulp uit kan halen die je op dat moment nodig hebt en dus mag voelen en ervaren. Dank nogmaals voor de fijne middag en het vertrouwen dat je mij gegeven hebt.’
Ik heb de vergevingsoefening ook thuis gedaan en ik merkte dat er wel wat los kwam. Ik was behoorlijk moe erna en voelde me sortiment leeg van binnen enkele dagen. Dus weinig gedaan en me hieraan overgeven, het was ok om dat stukje wat er nog zat om op te lossen.’
Joke

‘Misschien had ik niet goed gelezen of het niet goed begrepen, maar ik had me de dag iets anders voorgesteld met de titel sla je engelvleugels open. Desondanks is het een leerzame dag geweest met een mooie meditatie op een prachtige locatie!’
Monique