Training - Coaching - Spiritueel Werk

Doel Merkaba Technieken

Waarom zou je jouw bewustzijnsvelden activeren tot merkaba’s en wat is het doel van ascentietechnieken? Door dagelijks de Meervoudige Merkaba Technieken te beoefenen door een korte meditatie:

– Bereid je jezelf voor op je meervoudige hemelvaart en kun je verschillende niveaus van verlichting bereiken tijdens je leven.

– Kun je meer rust vinden in jezelf.

– Voel je je aanwezig in het nu en kun je hogere niveaus van liefde en licht ervaren.

– Activeer je jouw potentieel en geef je een andere kwaliteit aan alles wat je doet.

– Voel je jouw engelen lichtlichaam en aartsengelen lichtlichaam om je heen.

– Bescherm je jezelf tegen verstorende energieën.

– Maak je een versnelde spirituele groei door. Door je chakra’s en pranacentra regelmatig te reinigen en je lichtlichamen te activeren, kan er meer liefde en licht door je heen stromen. Je bewustzijn groeit.

– Word je gevoeliger en ontdek en ontwikkel je nieuwe vermogens, zoals helder voelen, helder dromen, helder zien etc.

– Geef je krachtige helingen.

– Houd je jouw levensenergie goed op peil. Dit is heel belangrijk in deze tijd, omdat de hoge elektromagnetische smog en straling en de toename van schadelijke chemicaliën een zware wissel trekken op onze levensenergie. We zijn eerder moe en onze spirituele energievelden krimpen. Dit maakt het moeilijker om ons bewustzijn op een bepaald niveau te houden. Met de Meervoudige Merkaba Technieken kun je zelfstandig je spirituele velden van bewustzijn op peil houden.

De Meervoudige Merkaba Technieken zijn niet op een religie gebaseerd en kunnen met elke levensovertuiging worden gebruikt.

Ieder mens heeft de vrije keus om zich te ontdoen van oude beperkingen, om zichzelf te helen en te zien wie hij werkelijk is, om zijn eigen grootsheid te durven zien en om zijn volle potentie te leven en zo zijn eigen hemel op aarde te scheppen! Ook jij kunt definitief het karmisch wiel van dood en wedergeboorte ontgroeien en aan het eind van je leven ‘opvaren’ als meester naar de hogere engelenrijken. Bekende spirituele meesters zoals Shiva, Boeddha, Mohammed, Mozes en Jezus hebben allemaal het multi-dimensionale verlichtingsniveau van een Christus bereikt onder andere via het werken met de toen bestaande merkaba technieken.

Je gaat met hoge energieën werken en het is belangrijk dit stapsgewijs op te bouwen. Daarom zijn er een meerdere niveaus in de workshops. Je fysieke lichaam zal zich geleidelijk aan de hogere energieën aanpassen.

Lees meer over de workshop Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1 of over de ervaringen van deelnemers.
Kijk op de kalender voor de workshop data.