Training - Coaching - Spiritueel Werk

Leuke links

Neoquartz Matrassen
Heerlijke gezondheidsmatrassen met magneten en kristallen stimuleren een goede nachtrust en je gezondheid. Ik heb ervaren dat ze je gronding versterken, je diep in balans brengen en je een stuk beschermen tegen laagfrequente energieën om je heen. Je mag de matras een paar weken uitproberen. Mocht je besluiten een matras te kopen, dan kun je aangeven dat ik je heb getipt. Dan krijg je namelijk 10% korting!

Leven met dieren
Dieren uiten zich misschien niet in mensentaal, maar ze hebben allerlei andere manieren om ons dingen te laten weten. Zij gebruiken lichaamstaal, gedrag, geluid, en sommige dieren proberen ons via onze intuïtieve zintuigen te bereiken. Een dierentolk kan je helpen om deze boodschappen te vertalen. Ieder dier is uniek. Ieder dier heeft, nog los van soort- en raskenmerken, een eigen karakter, behoeften, wensen, kwaliteiten en een zielsmissie. Het kan heel verhelderend zijn om in gesprek te gaan met je dier, om het beter te leren kennen, maar zeker ook om problemen op te lossen of te voorkomen. Bijvoorbeeld bij ziekte, weglopen, problemen, verhuizen. Voor dierencommunicatie kun je bij Ilse Blom terecht.

AVAAZ.org
Avaaz, de wereld in actie, is een internationale organisatie die het mogelijk maakt dat je met groot gemak online aan allerlei petities kunt meedoen. Schrijf je in en ontvang af en toe een mailtje met een actie die ze voeren. Je kunt per keer besluiten of je wel of niet tekent.
De inzet van internet voor een hoger doel. Zo kun je met groot gemak gaan staan voor wat je vindt om samen aan een liefdevollere wereld te werken. Actievoeren vanuit je luie stoel!

GraceThemes
Er zijn betrouwbare, integere, vriendelijke mensen met kennis van zaken die prachtige, professionele, moderne en responsive WordPress thema’s maken. Hun klantenservice is excellent. Dus als je een website wil bouwen met WordPress aarzel dan niet om bij hen een thema aan te schaffen. Geen vraag is hen te veel en ze helpen je met al je vragen om jouw website aan te passen aan jouw wensen. Ongeëvenaarde klantenservice in deze tijden!

Stichting Hope
Mocht je willen doneren aan een goed doel, dan kun je denken aan stichting HoPe. Deze stichting wordt geleid door een aantal Nederlanders die in de Andes in Peru werken aan beter onderwijs, betere gezondheidszorg en daarmee bestrijding van de armoede van achtergestelde bevolkingsgroepen. Ze hebben al 160 scholen opgezet en werken inmiddels ook samen met de overheid omdat de resultaten zo goed zijn!