Training - Coaching - Spiritueel Werk

Krachtige Schoonmaak-Meditaties

In de Merkaba workshops van de Meervoudige Merkaba Technieken wordt de aartsengel Michaël karma meditatie en de zelfbekrachtigingsmeditatie gedaan.

Deze meditaties zijn een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je wordt vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.

De eenvoudige doch zeer krachtige meditaties staan op cd en zijn voor iedereen beschikbaar. De meditaties zijn inmiddels ook digitaal verkrijgbaar. Het bestaat uit drie tracks namelijk een basismeditatie, de aartsengel Michael karma meditatie en de zelfbekrachtigingsmeditatie.

In de basismeditatie breng je jezelf ‘op orde’ door uitgebreid te gronden en verbinding met onze zon te maken.

In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. De karmische verantwoordelijkheid wordt, voor zover mogelijk, van je overgenomen. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma. Je bent vrij om nieuw karma op je te nemen of om oude karmische koorden weer te bevestigen.

In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zul je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen.

Bovendien verwijder je blokkades (implantaten) in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en tot slot ontvang je een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.

De cd kost 12,50 euro inclusief verzendkosten (voor Nederland). Je ontvangt de meditaties inmiddels ook digitaal via een WeTransfer-link. De opbrengst gaat volledig naar stichting HoPe.

Als je deze meditaties wilt bestellen, mail me dan je naam en adres. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging en factuur. Zodra het geld is overgemaakt, wordt de cd naar je opgestuurd en ontvang je de link van WeTransfer om de geluidsbestanden te downloaden.