Training - Coaching - Spiritueel Werk

MMT Verdiepingsdagen

Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan MMT Verdiepingsdagen.

Het kan fijn zijn om, voordat je naar een hoger MMT niveau doorstroomt, jouw basis te verstevigen en meer vertrouwen in jezelf en de technieken te krijgen. Het kan zijn dat je de merkaba meditatie een tijdje hebt losgelaten en je er nu aan toe bent om weer te beginnen… een MMT verdiepingsdag helpt dan om aan de gang te gaan en om steviger en met meer zelfvertrouwen verder te groeien.

De eerste keer dat je een MMT workshop volgt, ga je zelf door een, soms pittig, proces waardoor je vaak niet veel tijd en energie hebt om met gelijkgestemden uit te wisselen in de pauzes. Op een MMT Verdiepingsdag is dat anders; omdat je de inwijdingen al hebt gehad, heb je vaak meer innerlijke ruimte en tijd om kennis te maken met anderen en je te verbinden.

Waarom zou je een MMT Verdiepingsdag volgen?
Om een steviger basis te hebben voordat je doorstroomt naar het volgende MMT niveau.
Om jouw hele systeem weer eens goed op te schonen.
Om de merkaba technieken weer op te frissen, te verdiepen en aan te scherpen.
Om merkaba heling met elkaar uit te wisselen.
Om alle MMT-vragen die je hebt te kunnen stellen.
Om gelijkgestemden te ontmoeten.

MMT verdiepingsdagen worden per MMT niveau gegeven vanaf niveau 3.

Het programma op een MMT Verdiepingsdag bevat energetisch schoonmaakwerk, de merkaba meditatie, pranawerk en lichtreizen. Er is ook ruimte om (groep)heling uit te wisselen. Aan het eind van de dag geven we een heling aan andere mensen/dieren en de aarde.

De MMT Verdiepingsdag is een dag van 09.30 tot 17.00 uur in Geldrop en kost 85 euro inclusief BTW en koffie/thee. Je ontvangt geen diploma of certificaat na deze dag.

Kijk op de kalender voor de eerstvolgende MMT Verdiepingsdag van jouw niveau!