Training - Coaching - Spiritueel Werk

Consulten

Als je niet lekker in je vel zit, problemen hebt op je werk of in de relatiesfeer (met je partner, kinderen, ouders, baas) of fysieke klachten hebt, en je wilt hier wat aan doen… dan kun je bij mij terecht! 

Spiritualiteit is voor mij heel concreet, hoe sta je in het leven en hoe ga je om met jezelf en de mensen, dieren en planten om je heen. Vanuit wie ik nu ben en de liefde die ik voor mezelf en mijn medemens voel, kan ik jou begeleiden.

Zodat je vrij van maskers en overlevingsmechanismen, vrij van beperkende gedachten en patronen kunt worden wie je werkelijk bent: een vrij, liefdevol, krachtig mens levend in het nu; die vanuit liefde voor zichzelf en anderen zijn kwaliteiten leeft.

In de consulten kun je aan persoonlijke thema’s werken. Ik werk vooral met adem, voice dialogue, regressie, EMDR, merkaba heling, familie-opstellingen, emotioneel werk en intuïtieve ontwikkeling.

In deze consulten wordt gewerkt via de 5 natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding, psyche.