Training - Coaching - Spiritueel Werk

Wat kan ik doen?

Vanuit onvoorwaardelijke liefde kan ik naar je luisteren, je coachen en je begeleiden bij het oplossen van pijn en blokkades. Als je wilt leren, je bewuster wilt worden van je eigen gedachten en gevoelens, pijn wilt helen en zelf nieuwe stappen wilt zetten, dan kun je bij mij terecht. Als je jezelf heelt, kun je in het nu anders gaan reageren en anders omgaan met situaties.

Ik heb ervaring met diverse levensthema’s waaronder verlies en rouwverwerking, eenzaamheid, ouder-kind thema’s, opvoedings-
thema’s met kinderen en stiefkinderen, relatiethema’s en werk-gerelateerde thema’s waaronder burn out.

Tijdens individuele consulten wil ik je steunen om zelf weer in je kracht te komen zodat je geen maskers meer hoog hoeft te houden en intenser kunt genieten en gelukkig zijn. En weer zelf je pad kunt vervolgen.

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!