Slapend je gezondheid verbeteren en fit wakker worden? Dat kan met Neoquartz!

Toen ik trouwde en moeder werd, ben ik een slechte slaper geworden. Inslapen gaat prima, maar midden in de nacht word ik wakker en dan lig ik uren wakker. Niet te piekeren, ik ben gewoon wakker en tegen een uur of zes dommel ik weer in. Hoe pittig is dan de wekker die om 7 uur afgaat!

De voor de hand liggende slaaptips heb ik al vele malen toegepast:

  • Geen koffie
  • Geen alcohol
  • Geen spannende films
  • Geen intensieve gesprekken
  • Een frisse slaapkamer (raam open)
  • Geen apparatuur op de slaapkamer
  • Vaste tijden naar bed en opstaan

Het helpt een beetje. Veel mensen hebben last van slecht slapen; ook bij vrouwen in de overgang komt het vaak voor.

Ik ben er inmiddels aan gewend geraakt en ik heb gemerkt dat het helpt om het niet als probleem te benoemen. Want als mijn mind beslist dat het om die en die redenen een probleem is, dan wordt het ook inderdaad een heel groot probleem. Ik heb een tijdje een gratis slaap app gebruikt die registreert wanneer je slaapt en hoe diep je dan slaapt. Ik ben ermee opgehouden, want ik werd er niet vrolijk van. Het registreerde wat ik al wist.

Toch wilde ik graag vitaler leven. Daarom slaap ik nu bijna een jaar op een gezondheidsmatras van Neoquartz. Dat is een matras waar de neoquartz slaaptechnologie in is verwerkt.

In de Neoquartz matrassen zijn kristallen en magneten verwerkt die een positieve werking hebben op de nachtrust en de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Er bestaan al jarenlang magneetmatrassen, maar in deze Neoquartz matrassen zijn de magneten (en kristallen) echt specifiek geplaatst voor hoofd, voeten e.d. en in de juiste richting geplaatst. Je kunt je voorstellen dat bij een hoofd andere krachtenvelden nodig zijn dan bij de voeten. Internationaal onderzoek bewijst overduidelijk de positieve werking van een magnetisch veld op de gezondheid; diepere ontspanning, een vitaler immuunsysteem en een fitter gevoel!

De matrassen zijn na zes jaar onderzoek ontwikkeld en door TNO technisch nagemeten. Een matras bevat honderden magneten en bijna tweehonderd kristallen. Ze zijn sinds 2012 op de markt.

Mijn slaapproblemen zijn niet helemaal verdwenen, maar wel verminderd. Ik slaap wat langer. Maar het echte grote verschil zit in de kwaliteit van mijn slaap: die is zoveel beter geworden waardoor ik veel vitaler wakker word en veel meer energie heb in de dag. Ik heb echt een stuk van mijn leven teruggekregen hierdoor!

Als ik op de matras ga liggen, voel ik dat mijn lijf gaat uitbalanceren. Ik voel dat ik beter in mijn lijf kan gronden en kan ontspannen. Het begint rustig te stromen en spanningen worden afgevoerd.

Het energieveld dat door de magneten en kristallen ontstaat, beschermt je bovendien tegen energieën, zoals wifi, aardstralen, straling van gsm-masten etc. Voor degenen die daar gevoelig zijn, is dit een eenvoudige doch zeer effectieve oplossing!
Wij slapen op zolder en hebben ooit laten meten wat er aan straling voorbij kwam op onze matras. Dat was een heleboel; ik ben daar erg gevoelig voor, mijn man niet. Dus heel fijn dat dit nu opgelost is en ik ’s nachts energetisch in een ‘schone’ ruimte kan slapen zodat mijn lijf echt kan ontspannen en regenereren.

Dus ben je een slechte slaper, heb je last van spierpijn, stress, moeheid en heb je het gevoel niet goed uitgerust te zijn, ben je gevoelig voor straling, dan kan een Neoquartz matras misschien verlichting brengen! Je kunt het allicht proberen! Ook mensen met diverse fysieke klachten constateren vaak een vermindering of zelfs oplossing van hun klachten. Je hoeft er niet in te geloven; probeer het gewoon! Je mag proefslapen!

De gezondheidsmatras wordt handgemaakt en is in alle soorten en maten matrassen te maken, zelfs als oplegger (handig als je huidige matras nog goed is). Het fijne is dat je op de matras twee weken kunt proefslapen. Dan kun je gewoon ervaren wat het voor jouw lijf en jouw klachten doet. Natuurlijk hoef je geen klachten te hebben om van de voordelen van deze matras op je gezondheid en jouw kwaliteit van leven te genieten. Als je meer tijd nodig hebt om tot een besluit te komen dan is dat overigens ook te regelen.

Inmiddels is er ook een wellness-kussen ontwikkeld. Dit kussentje (38 x 38 cm) bevat ook magneten en kristallen en kun je gemakkelijk meenemen in de auto of gebruiken tijdens het tv kijken. Ik heb een kussentje op de bank bij de televisie en op de stoel bij de computer; ik merk dat ik veel minder moe ben en beter gegrond blijf. Als ik op vakantie ga, neem ik het kussentje mee in de auto.

Ik ben inmiddels ambassadeur van deze matrassen. Dus als je na mijn tip een matras aanschaft, krijg je 10% korting! Kijk voor meer informatie op de website neoquartz.nl