Meditatie Lady Oceana

Op 18 december 2012 zijn de nieuwe energieën gaan stromen. De kosmische nacht die begon met de val van Atlantis en 13.000 jaar duurde, is afgelopen. De kosmische dag is begonnen en de komende 13.000 jaar gaat de mensheid weer wakker worden, weer bewust worden volgens de Maya’s. Als je de nieuwe energieën wilt voelen, kun je de volgende oefening doen.

Oefening Lady Oceana
– Zoek een plek waar je niet gestoord wordt, ga ontspannen zitten met je voeten op de vloer. Voel je voeten op de vloer en je zitvlak op de stoel. Beweeg ze eventueel even heen en weer.

– Ga met je aandacht naar je buik en haal een paar keer diep adem. Laat los wat je nu niet nodig hebt.

– Ga met je aandacht naar je staartbeen en schiet met je intentie een lichtkoord naar het centrum van de aarde en klik het daar vast. Schone aarde energie komt vanzelf omhoog en alles wat je niet meer nodig hebt, laat je los in je aardkoord. De aarde zal het transformeren.

– Schiet vanuit je voetzolen een lichtkoord naar het centrum van de aarde zodat ook daar schone aarde energie omhoog komt. Stel je voor dat de aarde energie door je hele lijf gaat en al je cellen vult. Je intentie is voldoende, dan gebeurt het al.

– Ga met je aandacht naar je kruin en schiet een lichtkoord naar onze zon. Schone kosmische energie komt naar beneden en vult heel je lijf.

– Vraag of de aarde en de kosmische energie in de voor jou juiste balans komen.

– Stem je nu af op lady Oceana, op het eenheidsbewustzijn. Stel je open en wees ontvankelijk. Je kunt innerlijk herhalen ‘Ik ben die ik ben’. Blijf zitten zo lang je wilt.

Probeer geen hoge verwachtingen te koesteren en los te laten of en hoe je iets voelt. Hoe meer je jezelf onder druk zet, des te meer je jezelf afsluit. Wie weet voel je je rustiger worden, meer ontspannen of heb je het gevoel dat het lichter of ruimer om je heen is. Het is allemaal prima, want het is jouw ervaring.

Voor mij voelen deze energieën heel licht en ruim en het lijkt alsof dingen sneller en gemakkelijker kunnen transformeren. Ik kan makkelijker in het moment voelen wat iets met me doet en waar over het gaat – als dat nodig is – en het direct omzetten. Heel fijn!